Vårt mål er å skape gode resultater for firmaet ditt

Om oss - Regnskapshjelp
Regnskapshjelp AS er et autorisert regnskapsbyrå som ble stiftet høsten 2010 som et søsterselskap til allerede etablerte lokale regnskapskontor i Chimaera kjeden, med formål å etablere seg som en betydelig aktør innen nettbaserte regnskapstjenester.

I 2013 ble all virksomhet samlet i ett selskap, Chimaera Regnskapshjelp AS. Fra våren 2018 skiftet vi ganske enkelt navn til Regnskapshjelp AS.

Som autorisert regnskapsfører kan vi hjelpe deg med alle regnskapstjenester. Bokføring, fakturering, lønn, rapportering, årsoppgjør, økonomisk rådgivning - og alt i mellom. Tjenestene våre er nettbaserte, og selv om vi fysisk holder til i Ålesund har vi kunder over hele landet.

En tilgjengelig regnskapsfører
Tiden er forbi der regnskapsføreren måtte være på samme geografiske sted som deg. Vi er tilgjengelige uansett hvor du holder til.

Som nettbasert regnskapsfører kan vi tilby teknisk oppdaterte løsninger som alltid er online, sikker lagring av dokumenter, og moderne programvare, men for oss handler det like mye om å alltid være klar til å svare på ting du lurer på, bistå med rådgivning, og hjelpe deg med å sørge for at alle lovmessige plikter blir overholdt.

Regnskapshjelp AS – lokalt eierskap
Etter å ha vært en del av Conta konsernet siden 2016 kjøpte våre ansatte majoriteten av Regnskapshjelp AS i desember 2022. Vi er pr. dags dato 11 ansatte og har rundt 500 små- og mellomstore bedrifter fra hele Norge som kunder.

Ved å stå utenfor de store kjedene mener vi at vi er bedre rustet enn noensinne til å yte pålitelige og effektive regnskapstjenester som er skreddersydd for hvert firma. Vi håper på et langt og godt samarbeid med deg, og ser frem til å hjelpe firmaet ditt med å lykkes.